Grafično oblikovanje in graviranje

Telefon: 02 572 18 92 | GSM: 031 281 035 in 031 282 786 | Email: info@gravart.si

Iskanje:  

Štampiljke

Izdelujemo po ugodnih cenah štampiljke za pravne osebe, samostojne podjetnike, društva in zavode, kakor tudi za fizične osebe za »neprofesionalno« rabo. Na zalogi imamo štampiljke priznane blagovne znamke SHINY.

Pokali in medalje

Na zalogi imamo pokale in figure za različne športe in druge priložnosti. Izbirate lahko med pokali v kompletu ali posameznimi, različnih velikosti, barvah in oblikah. Po želji vam pokale in medalje opremimo z napisnimi ploščicami z želenim besedilom.

Da bi Vaša športna odličja bila, in ostala, Vaš trajni spomin dosežen v življenju in športu namesto klasičnih emblemov zgraviramo embleme z logotipom klubov, društev…

Figure in kipci

Na zalogi imamo kipce za različne športe in priložnosti. Kipci so lahko posamični ali na podstavkih.

Priponke

Identifikacijske priponke vam izdelamo iz posebne gravirne plastike na katero vgraviramo vaš logotip, ime in priimek, ter funkcijo v podjetju. Priponke se lahko pripenjajo z magnetom, iglo ali krokodilčkom.

Priponke so namenjene identifikaciji poslovodij,  prodajalcev in drugih zaposlenih, ter obiskovalcev na raznih sejmiščih oz. prostorih.              

Table in nalepke

Nudimo vam izdelavo različnih tablic iz posebne gravirne plastike, ki je primerna za označitev vrat na stanovanjih, nabiralnikih, službenih prostorov, opozorilnih tabel, table z imenom vašega podjetja, reklamne table in inventarne table… Izdelujemo tudi nalepke za označevanje raznih strojev, objektov…

Vizitke in razglednice

Izdelujemo vizitke iz furnirja, oz. iz finske vezane plošče, DDV kartice z vsemi podatki vašega podjetja…

Plakete in zahvale

Plakete nudimo v škatlah, na podstavkih(lesenih, kamnitih, plastičnih), plakete iz lesa, plakete za na steno v okvirju oz. v obliki krožnika. Prav tako nudimo steklene plakete v škatlah ali brez. Z lasersko gravuro na steklo nanesemo vaš logotip po vaših željah in zamislih.

Darila in promocijski program

Za frizerske, kozmetične in masažne salone smo pripravili izvirno (Magično vizitko), ki obenem služi kot ogledalce in vizitka za stranke salona.

Izdelki iz kovine

Samih kovin ni mogoče gravirati zato za graviranje uporabljamo posebni premaz-pasto, ki ob obdelavi z laserjem kovini spremeni površinsko strukturo. Rezultat je trajna površinska gravura. Vgraviramo Vam željen motiv, tekst oz. sliko na vaša darila iz kovine-inox  (noži, usb ključi)…

Izdelki iz pleksi stekla

Izdelke iz pleksi stekla lahko uporabljamo za izdelavo obeskov, plaket, daril, za označevanje prostorov, šolskih oz. službenih omaric,  ter v različne industrijske namene.

Obeski

Izdelujemo obeske iz različnih vrst materialov, kot so les, usnje, eva pena, pleksi steklo.

Izdelki iz lesa

Les je za graviranje najprimernejši material med naravnimi materiali. Za graviranje so zaželjene trše vrste lesa, kot so hrast, bukev, vezane plošče (topol... )

Izdelki iz stekla

Tako lahko nekoga presenetimo z graviranim kozarcem, gravirano steklenico vina, stekleno vazo, sliko iz stekla z okvirjem ali z drugimi steklenimi izdelki. Izdelki iz stekla so odlična izbira za darila ob različnih priložnostih.

Marmor in granit

Graviramo tudi na materiale kot so marmor, granit, kamen, keramika ipd

Usnje, papir in tekstil

Lasersko gravirni stroj omogoča rezanje papirja-kartona, usnja in tekstila, ter omogoča natančne gravure.

Flex in Flock folija, preslikači, majice

Pri nas lahko izbirate različne modele majic znamke Fruit of the loom. Flex, flock folijo in preslikače prenašamo s profesionalno prevmatsko prešo, ki doseže večji pritisk in enakomerno temperaturo. S tem zagotovimo boljšo obstojnost tiska.

Darilne steklenice

Nudimo vam pestro izbiro okrasnih steklenic za žganje, domače likerje... Steklenice so zanimive zaradi svojih oblik in so prozorne, ter primerne za graviranje. Lahko pa predhodno graviramo nalepko z vašim napisom oz. željo in jo nalepimo na steklenico. Steklenice za žganje so primerne za darilo prijateljem, podjetjem…

Uv tisk

V ponudbi imamo direktni UV tisk na razne vrste materialov, kot so steklo, les, vezana plošča, plastika, pleksi steklo, aluminij, pločevina, karton, forex, mediapan, železo...